Om oss

Hälsoklustret startades 2021 med tanken om att erbjuda kvalitativa och personliga tjänster inom hälsovården med ett helheltsperspektiv. Där du som klient ska ha en trygg plats att vända dig till oavsett dina behov.

En god hälsa är en god investering i dig själv!

Vår prioritering grundar sig i att skapa mervärde och goda resultat hos alla människor, ohälsa påverkar direkt och indirekt. Ju fortare man fångar upp signaler desto mindre är risken för att påverkan blir långvarig och omfattande. 

Vi är ett team med olika bakgrund för att stödja våra patienter på bästa sätt, vi har utredare, studiesjuksköterskor, farmaceuter & studiekoordinatorer och IT -experter. Vi på HK har lång erfarenhet från läkemedelsföretag och olika konsultverksamheter, vilket skapar en grundlig förståelse för krav och förväntningar för att utföra studier med hög kvalitet, från början till slut.

Vår filosofi

Vår prioritering grundar sig i att skapa mervärde och goda resultat hos alla människor. Ohälsa påverkar direkt och indirekt, ju fortare man fångar upp signaler desto mindre är risken för att påverkan blir långvarig och omfattande.

Varför välja oss?

Med en lokal med toppenläge, lång erfarenhet inom branschen och kunnig personal finns vi här för att hjälpa just dig!

Lokalen

Det bästa läget

Placerade på Sankt Eriksgatan 30 med goda kommunala förbindelser mitt i innerstan. Närmsta tunnelbanestation är Fridhemsplan och lokalen finns strax vid stationens utgång!

Toppenskick

Ljus och modern lättillgänglig lokal med reception, mottagningsrum och Wi-Fi. Handikappanpassad ingång och toalett

Johanna

Studiekoordinator

Sebastian

Verksamhetschef

Caroline

Forskningssköterska

Hannele

Forsknings Sjuksköterska

Julia

Forsknings Sjuksköterska