Hälsoklustret

En god hälsa är en god investering i dig själv!

Det kan ibland vara nödvändigt att ta ett blodprov för att utesluta eller bedöma sjukdommar. Vi på hälsoklustret erbjuder ett antal snabbtester som genomförs av utbildad personal i vår lokal på Sankt Eriksgatan 30

Goda och kvalitetssäkrade kliniska prövningar är helt avgörande för att kunna utveckla nya läkemedel. Vi på Hälsoklustret har med vår ihopräknade erfarenhet på ca 30 år en bra förutsättning för att dem kliniska prövningarna ska kunna genomföras med hög kvalitetskontroll. Som studiedeltagare är man med och bidrar till en större kunskap om sjukdomar eller behandlingar. Man är väl omhändertagen och man träffar både läkare och sköterska under hela studiens gång och vid frågor så kan du alltid vända dig till oss.

På Hälsoklustret hjälper vi dig att nå fram till ditt bästa jag innan insjuknande. Vi har kompetens inom psykisk ohälsa, krishantering, alkohol och drogpolicy, Covid-19 tester och vaccinationer samt specialistläkare.

Till oss är alla välkomna för en hälsoundersökning. Vi kan hjälpa till med de tidiga insatserna och förebygga ohälsa.

Vaccin är ett sorts läkemedel som skyddar dig mot vissa sjukdomar. Hälsoklustret har ett urval av vaccin för att förhindra dig att bli sjuk, sjävklart genomförda av professionell och trevlig personal i vår lokal på Sankt Eriksgatan 30

Varför hälsoklustret?

Topp läge

Placerade på Sankt Eriksgatan 30 med goda kommunala förbindelser och en rymlig ljus och handikappanpassad lokal.

Digital process

En digital plattform där all information för dig som patient alltid finns tillgänglig online. Även med påminnelser och besöksscheman.

Lång erfarenhet

Den totala kliniska forskningserfarenheten är mer än 60 år. Det finns också kunskap om intern lagstiftning och läkemedelsövervakning.

Olika bakgrund

Vi på Hälsoklustret har olika bakgrund för att stödja dig på bästa sätt: Utredare, studiesjuksköterskor, farmaceuter & studiekoordinatorer och IT -experter.